Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri kırsalda yol açma çalışmalarına devam ederken, şehir merkezinde de kar temizleme ve kaldırma çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.
Malatya - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmaların devam ettiği alanlardan olan Hasanbey ve Güngör caddelerindeki çalışmaları yerinde inceleyerek, fedakar çalışmalarından dolayı ekiplere teşekkür etti.
Özellikle ana arterlerin ulaşıma açılmasının ardından yol kenarlarında biriken karlar kepçeler aracılığıyla kamyonlara yüklenerek kaldırılıyor.
Vatandaşlardan Büyükşehir Belediyesine teşekkür
Malatya Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, "Kar temizleme çalışmaları sonrasında ulaşımda herhangi bir sorun yaşamadık. Yollarımız açık. Belediyemiz gerçekten iyi çalışıyor. Bütün Büyükşehir Belediyesi karla mücadelede seferber olmuş durumda. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ve ekibine selamlar. Ellerine sağlık" ifadelerini kullandılar.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Belediye, Kamyon, Karla Mücadele, Malatya, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Selahattin Gürkan ve Malatya Büyükşehir ekipleri kar kaldırma çalışmalarını hızlandırdı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.