Malatya'nın Pütürge ilçesinde, kendisine sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen şahsı silahla yaralayan kadın tutuklandı.
MALATYA (İHA) - Olay, dün öğle saatlerinde ilçeye bağlı Köylü Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, S.D. daha önce tanıdığı N.Ş. isimli kadına sözlü tacizde bulundu. Bunun üzerine N.Ş., yanında bulunan tabancayla S.D.'ye ateş etti. Bacağından yaralanan S.D., kanlar içinde yere yığılırken, N.Ş. olayın görüntülerini cep telefonu ile kaydederek sosyal medya hesaplarında paylaştı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı S.D., ambulansla hastaneye kaldırılırken, N.Ş. gözaltına alındı. Şüpheli, polis merkezindeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Gözaltı, Jandarma, Malatya, Polis, Pütürge, Sosyal medya ve Tacizde bulunduğunu iddia ettiği şahsı yaralamıştı, tutuklandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.