Malatya - Sivas'ta kendilerini jandarma ve polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan 3 zanlı Malatya'da gözaltına alındı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Sivas İl Jandarma Komutanlığı Harekat Merkezine, Divriği ilçesinde kendilerini jandarma ve polis olarak tanıtan şüphelilerin, bazı vatandaşların evlerine girerek, para, altın ve cep telefonlarını aldığı ihbarı ulaştı.
Zanlıların 01 UE 409 plakalı araçla kaçtıklarını tespit eden jandarma, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Doğanşehir İlçe Jandarma Komutanlığı Sürgü Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, zanlıların içinde bulunduğu aracı kontrol noktasında durdurdu.
Ekipler, şüpheliler Y.K, M.Y. ile H.B'yi gözaltına aldı.
Araçtaki aramada, 17 bin 365 lira, 4 cep telefonu, 1 gram metamfetamin, 5 gram kubar esrar ile uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Jandarmada işlemleri tamamlanan 3 zanlı, suç eşyalarıyla birlikte Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.Kaynak:AA
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Doğanşehir, Gözaltı, Jandarma, Malatya, Polis ve Sivas'ta dolandırıcılık yapan 3 şüpheli Malatya'da yakalandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.