Malatya - Malatya Valisi Seddar Yavuz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Yavuz, mesajında, 15 Temmuz gecesi devleti, demokrasi ve milli iradeyi hedef alan darbe girişiminin milletin cesareti, feraseti ve kararlılığıyla bertaraf edildiğini belirtti.
Milletin vatan sevgisiyle karanlık planlara geçit vermediğini aktaran Yavuz, şunları kaydetti:
"15 Temmuz gecesi Malatya sokakları da tıpkı İstanbul gibi, Ankara gibi destan yazmıştır. Camilerimizden yükselen salalarla birlikte ellerine bayraklarını alan Malatyalılar meydanları doldurmuş, devletiyle, milletiyle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kenetlenmiştir. O gece hayatlarını feda eden aziz Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize minnetlerimi sunuyorum. Onlar sayesinde bu topraklarda hür yaşıyor, evlatlarımızın geleceğine güvenle bakıyoruz."(AA)
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Malatya, Recep Tayyip Erdoğan, Seddar Yavuz, Şehit ve Malatya Valisi Yavuz'dan 15 Temmuz mesajı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.