Malatya'da zihinsel engelli gencin sokak ortasında silah kabzasıyla darp edildiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Olayın ardından gencin ailesi polis merkezine giderek şikayetçi oldu.
MALATYA (İHA) - Yeşilyurt ilçesinde yüzde 90 zihinsel engelli olduğu belirtilen 42 yaşındaki Yusuf Civelek, sokak ortasında uğradığı saldırı sonucu başından yaralandı. İddiaya göre, Civelek, ziyaret için gittiği ağabeyinden evine dönerken komşusunun saldırısına uğradı. Şahıs elindeki silahın kabzası ile Civelek'i başından darp ederek yere düşürdü. Yerdeyken de vurmaya devam eden şahıs, çevredekilerin müdahalesiyle olay yerinden ayrıldı. Çevredeki güvenlik kameralarına anbean yansıyan olay sonrası gencin ailesi polis merkezine giderek şikayetçi oldu.
Oğlunun başına 10'a yakın dikiş atıldığını belirten anne Güllü Civelek, darp raporu aldıklarını ve saldırganın serbest bırakılmasına tepki gösterdiklerini ifade etti. Baba Yusuf Civelek ise saldırgan hakkında polis merkezine giderek şikayetçi olduklarını, şahsın kimliğinin tespit edilerek gözaltına alındığını ancak kısa süre sonra serbest bırakıldığını belirtti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Gözaltı, Malatya, Polis, Yeşilyurt ve Engelli gence sokak ortasında saldırı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.