Malatya'da ailesini evlilik için ikna edemeyince evin balkonunda atlayarak intihar eden ve ağır yaralanan 25 yaşındaki genç kızın intihar anlarına tanıklık eden parkomat görevlisi o anları anlattı.
Malatya - Olay, 12.15 sularında Battalgazi ilçesine bağlı Kavaklıbağ Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Leblebici sokakta 4 katlı bir apartmanın son katında ailesiyle birlikte yaşayan 25 yaşındaki C.Ö., ailesinin A.Ö. ile evlenmesine izin vermemesi üzerine sinirlenerek çıktığı balkondan kendini aşağı attı. Kaldırım üzerine düşen genç kız ağır yaralanırken, çevredekilerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç kız buradaki müdahalesinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi.
Olaya saniye saniye tanıklık eden parkmetre görevlisi ise o anları anlattı. Genç kızın önce balkondan sarktığını belirten parkmetre görevlisi Mustafa İpek, daha sonra C.Ö.'nün kendini aşağı bıraktığını söyledi.
Hastanede tedavisi süren C.Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunduğu olayla ilgili başlatılan tahkikat ise devam ediyor.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Battalgazi, Malatya, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Polis, Turgut Özal Tıp Merkezi ve Dehşet anlarını anlattı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.