X

Rüyada Cin Görmek

Rüyada Cin Görmek başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

22.07.2023 - 14:51

Rüyada cin görmek, hilekar birine, cini yakında görmek; hayal kırıklığına işarettir. Cin görmek, hile yapmayı seven bir kimse ile tabir edilir. Rüyada, cin olduğunu gören kimsenin hilesi çok olur. Rüyada görülen cin, şahsi çıkarı için hile yapan bir kimseye işarettir. Rüyada cin görmek hileci aşağılık bir kişiyi belirtir. Cin çarpması haram bir mal edilmesine ve büyülerle uğraşılmasına yorumlanır. Evde cin görmek evinize ve malınıza kötülük geleceğine işarettir. Cinden yardım istemek çeşitli maceralara atılma isteğinde olduğunuzu işaret eder.


Rüyada Cin Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada bilgin, doktor, iyilik sahibi ve güzel konuşan bir cin görmek, tanımadığı birinden yardım ve iyilik görmek demektir. Rüyada cin olmak, çok hilebaz biri olmaya işarettir.

Aynı zamanda rüyada bir cinin evinin kapısına yakın bir yerde durduğunu görmek, üzerinde yerine getirilmemiş bir adağın olmasına veya zarara uğramaya, darlık çekmeye ve rüya sahibinin sıkıntı içine düşeceği anlamına gelir.


Rüyada Cin Çarpması Görmek

Rüyada kendisini cin çarptığını görmek, faiz ve haram yemeye, sihir yapmaya işarettir. Bazen cin çarptığını görmek, malını kaybederek üzülüp kederlenmeye işarettir.

Rüyada içine cin girmiş yahut cin çarpmış bir adam görmek, tefeciliği meslek edinen bir kimseye veya yitirdiği dünyalık için ağlayıp sızlayan birine işarettir. Bir kimsenin rüyada içine cin girmesi, huysuz, sıkılgan, sıkıntı veren bir yakını işaret eder.


Rüyada Cin Musallat Olması

Rüyada bir cinle sohbet ettiğini görmek yahut rüyanızda size cinin musallat olması, insanların durumlarını merak edip öğrenen kimseye yakın olmaya işarettir. Rüyada cinin musallat olması neticesinde endişelenmenize gerek yoktur. Uyumadan önce Ayet-el Kürsi, Felak ve Nas surelerini okuyarak yatağa geçin. Eğer bu rüyalar tekrar ederse odanda uyumadan önce sesli ezan okuyun. Bu tür rüyalar genellikle size yakın bir hileci düşmana yorumlanmıştır.

Bazen de rüyada cin görmek, yılan ve akrep gibi yer haşerelerine ve insanların rahatsız olacakları şeylerin çıkmasına işaret eder.


Rüyada Cinlerin Eve Girmesi

Rüyada evine cinlerin girip bir şeyler yaptıklarını görmek, eve düşman veya hırsız girmesine işarettir. Cinlerin evlerde bulunanları, şerli ve yaramaz komşulara işarettir.

Cinin kapısının yakınında durduğunu görse, o kimse zarara uğrar yahut üzerinde yapması lazım gelen bir adağı olduğuna veya ona isabet edecek bir darlık ve zillete işaret eder.

Birisinin evine cinlerden girip bir şeyler yaptığını gören kimsenin evine düşman veya hırsızlar girerek o kimseye bir zarar getirirler.


Rüyada Cinlere Kuran Öğretmek İçin Uğraşmak

Rüyada cinlere Kur'an öğretmek için uğraştığını veya cinlerden birinin kendisinin okuduğu Kur'ân'ı Kerîm'i dinlediğini görmek, ehil kimse için önemli bir makama gelmeye, yönetici olmaya işarettir. Rüyada cinlerle bir şey alıp bir şey verip şeklinde uğraşmak hayırlı ve bereketli bir işe işaret etmektedir.


Rüyada İnsan Kılığında Cin Görmek ve Korkmak

Bazen rüyada insan kılığına girmiş cin görmek, kara, deniz ve hava yolculuğu yapmaya işarettir.

Rüyanızda görülen insan kılığındaki cinler, hayır söyleyen ve hayırlı haber veren, iyiliği tavsiye edip kötülükten sakındıran bir cin ise, bu müslüman bir cindir ve insan kılığına girmiş böyle bir cin görmek hayra yorumlanır.


Rüyada Cinler Görmek

Rüyada cinler, içki içip kumar oynamaya, her türlü haramı fütursuzca işlemeye, kapkaççılık ve hırsızlık yapmaya, eğlence yerlerine, çalgı aletlerine, türkü ve şarkı söylemeye, ıslık çalmaya veya kazancını zevk ve sefa içinde harcayan zengin kimseye işarettir.


Rüyada Kötülükten Haber Veren Cin Görmek

Rüyada kötülüklerden bahseden ve karamsar haberler veren, kötülüğü öven ve iyilik yapmamayı telkin eden cin, inançsız bir cindir ve rüyada böyle bir cin görünce, "eûzü besmele" çekerek, onun şerrinden Allah'a sığınmak gerekir.


Rüyada Cinle Evlenmek

Rüyada bir cinle evlendiğini görmek, ahlâksız ve itaatsiz bir kadına gönül vermeye, huysuz bir binit satın almaya işarettir.

Hazan bir cinle evlendiğini görmek, mülk sahibi olmaya, gizlenmiş bir mala sahip olmaya işarettir.


Rüyada Cin Tutmak

Rüyada bir cini tutup hapsettiğini veya zincire vurup bir yere bağladığını görmek, düşman esir almaya veya oruç tutarak nefsin isteklerini kırıp kendini günahtan korumaya işarettir.


Rüyada Cinle Güreşmek

Bir cini yere yatırdığını görmek, düşman şerrinden emin olmaya işarettir. Bu rüyanın sahibi mülke ehil ve müstahak ise mülke malik yahut defnedilmiş bir mala işarettir. Kendisini cinlerin yere düşürdüğünü gören kimseye cin dokunur ve cinlerden ona bir zarar gelir. Bazen de bu rüyayı gören faiz yer.


Rüyada Cinler Tarafından Yere Düşürülmek

Rüyada cinler tarafından yere düşürülmek, cin veya düşman tarafından bir zarar isabet etmesine veya faiz yemeye işarettir.


Rüyada Lider Cin Görmek

Cinlerin ileri gelenleri, insanların önderler ve yöneticilerine, âlim ve öğretmenlere veya tahsildarlara işarettir.


Rüyada Cinlerle Dost Olmak

Rüyada cinlerin liderleriyle dost olduğunu görmek, ileri gelen bir yönetici ile tanışmaya, tanınan biri olmaya, kâhinliğe ilgi duymaya, polis müfettişliğine işarettir.

Bazan cinlerin önde gelenleriyle dostluk kurduğunu görmek, tövbe edip hidayet üzere hayırlı işler yapmaya, Kur'an ve ilim öğrenmeye, çocuk eğitimcisi ve öğretmen olmaya da işarettir.


Rüyada Yerleşim alanlarında Cin Görmek

Açık alanlarda ve yollarda görülen cin, yol kesicilerine işarettir. Hamamda ve kuyuda görülen cin, zina eden erkek ve kadınlara işarettir.

Rüyada cinden bir şey almak, yakıcı ateşe ve ateşte imal edilen cam, porselen ve seramik gibi şeylere işaret eder.

Bazen herhangi bir yerde görülen cin, yılan, akrep, kertenkele gibi yer haşerelerine veya insanların rahatsız olacağı bazı durumların ortaya çıkmasına işarettir.

Cami ve güzel yerlerde görülen temiz giyimli cinler, bu varlıkların Müslüman olanlarına delalet eder.

Rüyada cin görmek rüyayı gören için bazen kara ve denizde yolculuk yapmaya, kapıp kaçırmaya, hırsızlığa, zinaya, içki içmeye, bidat yerlere, kiliseye, dükkânlara, türkü veya şarki söylemeye, zenginliğe ve çalgılara işaret eder.


Rüyada Cinle Sohbet Etmek

Cinle sohbet ettiğini gören kişi, yolcu ve sır sahiplerinin durumlarına muttali olan kimseye yakın olur.

Cinleri görmek hokkabaz ve sihirbazlara da işaret eder. Cinlerden biriyle evlendiğini gören kimse itaatsiz ve günahkâr birisine müptela olur. Bazen de o kimse bir yaramaz binek katır alır.

Rüyada Çarşaflı Cin Görmek

Rüyada çarşaflı cin görmek, hilekar bir kişiyle ilişkilendirilir ve büyük düşman, korku ve akıllı fakat hilekar bir adamı temsil eder. Rüyada evine çarşaflı bir cinin girdiğini gören kişi, evine hırsızın gireceğine işaret eder.