Malatya'da yaşayan Yaşar Köroğlu'na ait yazlık eve giren hırsızlar, evi talan edip eşyaları çalarak kayıplara karıştı.
Malatya - Yeşilyurt ilçesine bağlı Karahan Mahallesinde Yaşar Köroğlu'na ait yazlık eve bir ayda iki kez giren hırsızlar evdeki eşyaları çalarak kayıplara karıştı. Köroğlu ise kendilerini maddi zarara uğratan ve ailenin korkulu rüyası olan hırsızların bulunması için yardım bekliyor. Hırsızların tespit edilemediğini belirten Köroğlu, "Bir ayda iki kez evi soydular. Kapıyı kesici aletlerle kırıp evi talan etmişler. Hızar, su kesme makinası, benzin deposu, mazot, matkap, evden bir şeyler götürmüşler. Evde yaşayan kimse olmadığı için hırsızların kim oldukları da tespit edilemedi" dedi.
Daha öncede evlerine hırsız girdiğini ifade eden Köroğlu, sorunun çözülmesi için yetkililerden yardım bekliyor.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Malatya, Yeşilyurt ve Yazlığa dadan hırsızlar korkulu rüyaları oldu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.