Malatyalı Judo Sporcusu Yakup Efe Erdoğan, tekme ve yumrukları Türkiye Şampiyonluğu için vurdu ve başarılı oldu.
Malatya - Elazığ'da 19 - 20 Şubat 2022 günleri gerçekleştirilen Türkiye Judo Gurup Şampiyonası müsabakalarına katılan Malatyalı sporcu Yakup Efe Erdoğan, gümüş madalya aldı. Türkiye Judo Gurup Şampiyonası müsabakaları sonunda grup 2'ncisi olan Erdoğan, Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.
Malatyalı Judo Sporcusu Yakup Efe Erdoğan, Türkiye Şampiyonasına iddialı hazırlanıp madalya ile dönmek için çaba göstereceğini söyledi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Malatya, Spor, Türkiye ve Tekme ve yumrukları Türkiye Şampiyonluğu için vurdu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.