Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yüksek Öğretim Kurumu Sınavı'na (YKS) giren gençlerin sınav stresini atlatabilmeleri amacıyla 'Yaz Konserleri' çerçevesinde Canbay ve Wolker konseri düzenledi. Büyükşehir Belediyesi yanında düzenlenen konsere katılan on binlerce genç, doyasıya eğlendi.
Malatya - Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ve Kültür A.Ş tarafından organize edilen konserde ilk olarak sahneye Fatih Genç çıktı. Fatih Genç'in ardından DJ Onur'un çaldığı müziklerle eğlenen gençler ve aileleri coşku dolu anları Canbay ve Wolker'ın sahneye çıkmasının ardından sürdürdü. Konserde Canbay ve Wolker ikilisi sevilen Rap parçaları ve sahne şovlarıyla konsere gelenlere unutulmaz anlar yaşattı.
Canbay ve Wolker ikilisini dinlemek için alanı dolduran gençler, bir yılın stresini sınav sonrasında doyasıya eğlenerek attıklarını, zor bir sınavın ardından yapılan konser organizasyonunun kendileri için çok iyi olduğunu söylediler. Yapılan konserden dolayı gençler Başkan Gürkan'a teşekkür ettiler.
Malatya'da sevenleriyle buluşan Canbay ve Wolker ikilisi ise, gençlere yönelik çalışmalarından ve gençlere verdiği önemden dolayı Başkan Gürkan'a teşekkür ederek, Malatya'da sevenleriyle buluştuklarından dolayı mutlu olduklarını söylediler.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Belediye, Malatya, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Sınava giren gençler, sınav yorgunluğunu Canbay ve Wolker konserinde attı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.