Malatya kent merkezi Hayat Sitesi'nde depremden dolayı çöken binalarda arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. TSK İnsani Yardım Tugayı Arama Kurtarma Taburu'nda yer alan Sıla isimli eğitimli köpek yeri belirliyor, ekipler o bölgeye yoğunlaşıyor.
Malatya - Malatya kent merkezi Hayat Sitesi'nde depremden dolayı çöken binalarda arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. TSK İnsani Yardım Tugayı Arama Kurtarma Taburu'nda yer alan Sıla isimli eğitimli köpekte çalışmalarda değerlendiriliyor. Yedi yıldır benzer olaylarda 10'dan fazla can kurtaran arama-kurtarma köpeği Sıla belirli aralıklarla gezdirildiği enkaz üzerinde bir noktaya odaklanırken, ekipler ise hemen bölgeye yoğunlaşarak arama-kurtarma çalışmalarına hız verdi.
Çin'den gelen yaklaşık 25 kişilik arama kurtarma ekininde görev yaptığı çalışmaları takip eden çok sayıda vatandaş ise enkaz bölgesinde yaktıkları ateşlerle gelecek umutlu bir haberi bekliyor.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Deprem, Malatya ve 'Sıla' belirliyor ekipler yoğunlaşıyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.