Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde tonlarca samanın bulunduğu alanda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangında 1 kişi dumandan etkilenirken, alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
MALATYA (İHA) - Yangın, saat 18.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Kaynarca Mahallesi Berat Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hayvan yemi olarak kullanılmak üzere muhafaza edilen saman balyalarının bulunduğu alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürürken, dumandan etkilenen 1 kişi tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.
Yangının çıkış sebebine ilişkin inceleme başlatıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel itfaiye, Malatya, Yangın, Yeşilyurt ve Malatya'da saman balyaları yandı: 1 kişi dumandan etkilendi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.