Malatya - Malatya'daki bir elektrik firmasının deposundan kablo çalan 4 kişi tutuklandı.
Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yazıhan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sürür Mahallesi'nde durdurdukları bir traktörün römorkunda çok sayıda kablo ve elektrik malzemesi ele geçirdi.
Ekipler, traktörde bulunan ve malzemelerin kendilerine ait olduğunu ispatlayamayan 4 zanlıyı gözaltına aldı.
İnceleme ve araştırmalar sonucu şüphelilerin, malzemeleri Yeşilyurt ilçesi Yaka Mahallesi'nde faaliyet gösteren elektrik firmasına ait depodan çaldıkları belirlendi.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Adliye, Gözaltı, Jandarma, Malatya, Yazıhan, Yeşilyurt ve Malatya'da kablo hırsızlığına 4 tutuklama haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.