Malatya'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
Malatya - Edinilen bilgilere göre, Malatya-Elazığ karayolu Bulgurlu mevkiinde meydana gelen ilk kazada Elazığ istikametinden gelen H.Y. idaresindeki 44 EC 630 plakalı Peugeot marka otomobil ile B.S yönetimindeki 44 AAU 050 plaka araç çarpıştı. Kazada araçlarda yolcu olarak bulunan R.P. ile R.S. yaralandı.
Turgut Özal Tıp Merkezi Kavşağında meydana gelen ikinci kazada ise Elazığ istikametine seyir halinde olan O. E. 40 idaresindeki 44 HE 540 plaka otomobil ile aynı yöne ilerleyen M. A. (29) yönetimindeki 10 AES 78 plaka araçla çarpıştı. Kazada A.E. (40) yaralandı.
Yaralıların hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Malatya, Malatya Trafik Kazası, Otomobil, Peugeot, Trafik Kazası, Turgut Özal Tıp Merkezi ve Malatya'da iki ayrı kaza: 3 yaralı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.