Malatya - Malatya'da, depremde ağır hasar gören binada erkek cesedi bulundu.
İl Emniyet Müdürlüğün yapılan açıklamaya göre, Battalgazi ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi'nde ağır hasarlı bir binada ceset bulunduğu ihbarı üzerine ekipler bölgeye yönlendirildi.
Yapılan incelemede cesedin 6 Şubat 2023'de meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında başkasına ait olan ikamette geçici kalan ve tek yaşayan Haşim Babür'e (39) olduğu tespit edildi.
Uzun süre önce hayatını kaybettiği belirlenen Babür'ün, yapılan ilk incelemede ölümünün doğal olduğu değerlendirildi.
Babür'ün cesedi, soruşturma kapsamında Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı'na kaldırıldı.
Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Battalgazi, Deprem, Malatya ve Malatya'da ağır hasarlı binada erkek cesedi bulundu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.