Lösemi hastası olması nedeniyle arkadaşları ile oyun oynamadan uzak kalan Ömer'e gençler sahip çıkıp, "Ömer Gençlik Merkezine gelemiyorsa Gençlik Merkezimiz Ömer'e gider" diyerek evinde Ömer'i ziyaret etti.
Malatya - Malatya Gençlik ve Spor Müdürlüğü Beydağı Gençlik Merkezi üyeleri, Lösemi Hastası 9 yaşındaki Ömer'i gençlik merkezine davet etti. Rahatsızlığı nedeniyle dışarı çıkıp arkadaşları ile oynayamadığını ve gençlik merkezine de gelemeyeceğini öğrenen gençler, bunun üzerine harekete geçerek, "Ömer Gençlik Merkezine gelemiyorsa Gençlik Merkezimiz Ömer'e gider" diyerek hasta çocuğu mutlu ettiler.
Lösemi Hastalığı nedeniyle tedavisi devam eden Ömer'i evinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler veren gençler, merkezin her yerde faaliyetlerini gerçekleştirdiğini de gösterdiler.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Malatya, Spor ve Lösemi Hastası Ömer'e jest haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.