Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden ilkinin Malatya'da bir çiftlikteki havuza yansıyan ve tsunamiyi hatırlatan görüntüler güvenlik kamerasında yansıdı.
Malatya - Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle 10 ilde 35 binden fazla insan hayatını kaybetti, 105 binden fazla kişi de yaralandı. Depremin 10'uncu gününe girilirken bir çok ilde arama kurtarma çalışmaları da aralıksız sürmeye devam ediyor. Bir taraftan kurtarma çalışması bir taraftan yaraların sarılmaya çalışıldığı şehirlerden o anlara ait yeni görüntüler de çıkıyor.
Malatya'da bir çiftliğin güvenli kamerasına yansıyan görüntüler depremin ne kadar şiddetli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Depremin başlaması ile çiftlikte bulunan sulama havuzundaki su, sağa sola ve öne taşması dikkat çekti. O anlar tsunamiyi andırdı.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Deprem, Malatya ve Kameraya yansıyan deprem anındaki görüntü tsunamiyi hatırlattı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.