Malatya - Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk başbakanı, ikinci cumhurbaşkanı İsmet İnönü, vefatının 48. yılında memleketi Malatya'da düzenlenen törenle anıldı.
Tarihi Kapalı Çarşı üstündeki İnönü Anıtı önünde düzenlenen törende, Vali Aydın Baruş, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Umut Yalçın ile siyasi parti ve bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri anıta çelenk sundu.
Törende, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
Anma programı, daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda yapılan yad ile devam etti.
Törene öğrenciler ve askeri erkan katıldı.(AA)

Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Aydın Baruş, Belediye, İstiklal Marşı, Malatya, Şehit, Türkiye ve İsmet İnönü vefatının 48. yılında memleketi Malatya'da anıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.