Malatya'da gençler karda hayvanlar için doğaya yem bıraktı.
Malatya - Malatya Gençlik ve Spor Müdürlüğü Hanımınçiftliği Gençlik Merkezi üyesi gençler bugün bir etkinlik düzenledi.
Yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmada zorlanan hayvanları düşünen gençler, bir program ile paketleme yaptıkları kedi mamaları ve kuş yemlerinin bugün dağıtımını gerçekleştirdi.
Herkese bu zorlu hava şartlarında doğadaki canlıları unutmamalarını dile getiren gençler, bu etkinlikle doğadaki hayvanları karlı ortamda yiyecekle beslediklerini ifade ettiler.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Kar Yağışı, Malatya, Spor ve Gençler karda hayvanları unutmadı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.