Malatya'daki yurt müdürlüklerinde ve gençlik müdürlüklerinde hizmet verecek gençlerin eğitsel, sosyal, sportif ve kültürel alanda gelişimine katkı sunmak amacıyla dışarıdan başvurular ile ek ders ücreti karşılığında bazı branşlar da eğitmen alımları yapılacak.
Malatya - Başvurular şahsen, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü binasında eğitsel, sosyal kültürel şubesi birimine 29 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Yüksek öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda kalan öğrencilere eğitim verecek eğitmen ihtiyacı duyulan branşları şöyle belirtildi:
"Manevi Rehber/Danışman(Bayan)- Üniversitelerin İlahiyat Fakültesi/Din Kültürü öğretmenliği mezunu olmak, manevi rehberlik/danışmanlık sertifikası olanlar öncelikli olup, sertifikası olmayan ilgili bölüm mezunları da başvuru yapabilecek. İngilizce Eğitmeni- İngilizce öğretmenliği/İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu olmak. Almanca Eğitmeni- Almanca öğretmenliği/Alman Dili ve edebiyatı mezunu olmak, Bahçe Bitkileri yetiştiriciliği- İlgili bölüm mezunu olmak veya ziraat fakültesi mezunu olmak şartı aranıyor."
Sözü edilen branşlara alınacak olan öğretmenlerle ilgili ayrıntılı bilgi Malatya Gençlik ve Spor Müdürlüğü web sitesinden alınabilecek.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Malatya, Spor ve Gençler için eğitmen alınacak haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.