Malatya (AA) - Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, yaralı bulunan yaban keçisi tedavi edilmek üzere Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekiplerine teslim edildi.
Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü Mahallesi'ndeki dağlık alanda yaralı halde yaban keçisi gören vatandaşlar, Sürgü Mahalle Muhtarı Hanifi Öner'e bilgi verdi.
Mahalle muhtarı Öner, durumu Malatya Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekiplerine bildirdi.
Bölgeye giden DKMP ekipleri, yaralı yaban keçisini tedavisinin yapılması için bölgeden aldı.
Muhtar Hanifi Öner, mantar toplamak için dağlık alana giden vatandaşların yaralı yaban keçisi ile karşılaştıklarını ve duyarlılık örneği gösterdiklerini ifade etti.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Doğanşehir, Malatya, Muhtar ve Doğanşehir'de yaralı halde bulunan yaban keçisi tedavi altına alındı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.