Malatya'da yaşanan 5.2 büyüklüğündeki depreme canlı yayında yakalanan sunucu ve stüdyodakilerin yaşadığı panik kameralara yansıdı.
Malatya - Malatya'da uydudan yayın yapan Malatya Vuslat TV'de canlı yayın sırasında yaşanan deprem paniğe neden oldu. Televizyonda yayınlanan program sırasında merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesi olan 5.2'lik deprem canlı yayına yansıdı. Sunucu Mehmet Refik Metin'in deprem başlaması ile sakinliğini koruyarak panikle bağıran rejideki görevlilere sakin olmalarını söyledi. Ancak deprem hızını arttırınca sunucu ve konuğu da yayını terk ederek diğer çalışanlar gibi kendini dışarı attı. Bu yaşananlar anlar ise saniye saniye canlı yayına yansıdı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Battalgazi, Deprem, Malatya ve Depreme canlı yayında yakalandılar haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.