Malatya'da aile hekimlerine, 5 farklı grup halinde 2 gün boyunca hizmet içi eğitimi verildi.
Malatya - Malatya'daki tüm aile hekimlerine, Kardiyovasküler Hastalıklar, İnme ve Beyin Damar Hastalıkları, Kronik Böbrek Hastalıkları ve Yaşlı Sağlığı konularında hizmet içi eğitim verildi. İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı'nca organize edilen eğitim 5 farklı grup halinde 2 gün sürdü.
Eğitimin bir bölümüne katıldı
Bu arada, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, düzenlenen aile hekimlerine yönelik Kronik Hastalıklar İzlemi 2. ve 3. modül eğitim programının ilk oturumuna katılım sağlayarak konuşma yaptı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Malatya, Recep Bentli ve Aile hekimlerine hizmet içi eğitimi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.