Yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemisinde Malatya'nın tekrar çok yüksek riskli iller arasında yer alması endişeye yol açıyor. Vali Aydın Baruş, vatandaşları uyararak, Covid-19 kurallarına uyulmasını istedi.
Malatya - Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan verilere göre, 20-26 Mart tarihleri arasında Malatya'da yüz binde 283.32 kişi olarak kayıtlara geçen rakamlar Malatyalıları endişelendiriyor.
Vali Aydın Baruş, Malatya'nın bir önceki dönem gibi tekrar kırmızı kategoride yer alması üzerine sosyal medya hesabında açıklama yaptı. Baruş yaptığı açıklamada, "Yeni Risk Haritasında Malatya Çok Yüksek Riskli İller arasında. Vaka ve hasta sayımızda her gün yüksek oranlarda artış var. Hastalığın bulaşma riski yükseldi. Daha dikkatli olmak zorundayız. Unutma: Temizlik-Maske-Mesafe" dedi.Kaynak:İHA
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Aydın Baruş, Malatya, Sağlık Bakanlığı ve Vali Baruş'dan kırmızı uyarı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.