6 Şubat depremlerinin ardından TOKİ tarafından tamamlanan konut projelerinin bulunduğu Battalgazi'de, belediye yol ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı.
MALATYA (İHA) - Battalgazi Belediyesi ekipleri, inşaat ve altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolları asfaltlayarak mahalle içi ulaşımı kolaylaştırıyor. Tandoğan Mahallesi'nde yaklaşık 1 kilometrelik yol modern tekniklerle yenilenirken, alt zemin düzenlemeleri yapılarak yolların dayanıklılığı artırıldı.
Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların yalnızca ulaşımı kolaylaştırmakla kalmayıp, vatandaşların günlük yaşamlarını güvenli ve konforlu bir şekilde sürdürebilmelerini de sağlayacağını belirtti.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Battalgazi, Battalgazi Belediyesi, Belediye, Deprem, Kilometre, Konut, Malatya, TOKİ ve TOKİ konutları çevresinde yol ve altyapı yenileniyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.