Rüyada Koridor Görmek

Rüyada dar ve uzun bir koridor görmek, zorlu bir dönemden geçeceğinize işarettir. Rüyada bir koridoru geçip ferah bir mekâna geldiğini görmek, üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak anlamına gelir. Rüyada görülen koridor sınavlara ve genel olarak kişinin yaşantısında karşısına çıkacak genel durumlara işaret eder. Gelecekte karşılaşacağı sorunları çözerken tecrübelerini kullanacağı demektir. Genel olarak rüyada koridor hayırlı bir rüyadır.

Rüyada Koridor Süpürmek
Rüyada koridor süpüren kimse, üzüntülerden kurtulur. Rüya âlimlerinin yorumuna göre koridor yıkamak kısmetlerinin çoğalacağına ve rahatının da yerine geleceğine yorulur. Koridor silmek güzel işlerde çalışmaya yorumlanır. Rüyada koridor süpürdüğünü görmek işlerin yoluna gireceğine, hayır ve menfaat sağlayacağına işarettir.


Rüyada Koridorda Yürümek
Rüya tabircilerine göre rüyada koridorda yalın ayak yürümek hem üzüntü ve kederin gitmesine hem de hayırlı rızk elde edeceğine yorumlanır. Kişinin rüyasında bir koridorda koştuğunu görmesi mütevazı bir kişi olacağına, salih ve güzel amel işleyeceğine yorumlanır. Koridorda yürüdüğünü gören kimse, eğer ehilse kendisine memuriyet verilir.


Rüyada apartmanda ve Evde koridor görmek
Rüyada apartman koridoru görüldüyse çocuklu annenin mutlu olacağına, iş hayatında kazancının bereketli olacağı demektir. Bazı tabircilere göre ev koridoru, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, mal edineceğine, ailesiyle bir ömür mutlu olacağına yorulur. Apartman ki koridor kimi zaman ise, gösteriş veya hazine olarak tanımlanır. Rüyada uzun bir ev koridoru görmek hayra, iyiliğe, sıkıntılardan kurtulmaya alamettir.


Rüyada beyaz koridor görmek
Rüyasında koridorunun beyaz olduğunu gören kimse izzet ve ikrama nail olur. Kişinin rüyasında beyaz koridor görmesi rüya sahibinin iş hayatında yapacağı güzel çalışmalarla, kazanacağı helal rızka delâlet eder. Rüya sahibinin devamı olan geniş rızka kavuşacağı ve helâl rızk ve toplu mal elde edeceğine işaret eder. Rüyada koridorun beyaz renkte olduğun gören kişinin hayatının yoluna gireceğine, endişe ve sıkıntılarından kurtulacağına, moralinin düzeleceğine ve ferahlığa kavuşacağına tabir edilir.

Kaynak: DİYADİNNET RÜYA

Editör: Metin Karip

Metin Karip
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümü'nden mezun oldu. Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı'nda muhabirlik yaptı. Rüya tabirleri üzerine araştırmalarını sürdüren Karip, Diyadinnet haber sitesinin de imtiyaz sahibidir ve bu platformda editörlük görevini yürütmektedir.

Google News abone ol

Rüya Tabirleri hakkında: Rüya tabirleri, farklı anlamlara sahip olabilir ve çeşitli yorumlara işaret eder. Biz rüyaların gizemli dünyasını keşfederken, her bir rüyanın bize özel bir mesajı olabileceğini unutmamalıyız. Uzman rüya tabircileri, İmam Abdülgani Nablusi, Seyyid Süleyman, Ca'fer es-Sâdık, İbn Kuteybe, Diyanet, Muhammed İbn Şirin ve İbn Ebü'd Dünyâ gibi Rüya Alimlerinin kaynaklarından faydalanarak rüyaları yorumlar ve öngörülerde bulunurlar. Bazı rüyalar gerçekleşmeyebilirken, bazıları doğru çıkabilir, ihya edilebilir ve tahminde bulunabilir. Bu nedenle, "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin bir yanıt vermek yerine, genellikle "işaret eder, delalet eder, işarettir, delalettir, manasındadır ve yorumlanır" gibi ifadeler kullanılır. Rüyalarımı yorumlarken yaşadığım birçok deneyim, onların sadece gece gördüğümüz imgeler olmadığını, hayatımızdaki derin anlamları ve duyguları yansıttığını öğretti. Eğer gördüğünüz rüyaların ne anlama geldiğini ve nasıl yorumlandığını merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisindeki rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Alfabetik Rüya Tabirleri Ansiklopedisi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V W Y Z

Google News abone ol