AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesi İkizce Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve devam eden dört ayrı kavşak düzenlemesini yerinde inceledi.
MALATYA (İHA) - Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile birlikte sahada incelemelerde bulunan Ölmeztoprak, kavşakların tamamlanmasıyla bölgedeki ulaşımın önemli ölçüde rahatlayacağını belirtti.
Tamamlanan Cafana Kavşağı'nın ardından, 300 milyon TL'lik yatırımla yapımı süren köprülü 3 Nolu Kavşak'ın Kasım ayında tamamlanması hedefleniyor. TEDAŞ önündeki 2 Nolu Kavşak'ta çalışmaların 10 gün içinde başlayacağı, Havalimanı bağlantısındaki 1 Nolu Kavşak içinse genişletme planlarının sürdüğü bildirildi.
Ölmeztoprak, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için yönlendirme ve bilgilendirme çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğünü vurgularken, Havalimanı yeni terminali önünde 55 milyon TL'lik yeni kavşak projesiyle bölge ulaşımının daha da rahatlatılacağını ifade etti. Ayrıca Akçadağ Develi Mahallesi'ndeki kot farkı sorununun çözümü için de saha çalışmaları yürütüldüğü kaydedildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel AK Parti, Akçadağ, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya, Yeşilyurt ve Milletvekili Ölmeztoprak'tan İkizce'de kavşak incelemesi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.