Malatya - Malatya'da Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında temsili askerlik töreni gerçekleştirildi.
Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Altay Kışlasında engellilere yönelik gerçekleştirilen temsili askerlik törenine Vali Ersin Yazıcı, 2. Ordu Komutanı Korgenaral Metin Tokel, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın ile diğer ilgililer ve aileler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından temsili askerlik uygulaması kapsamında ant içildi.
Tören, mekanik nişancılık yarışmasıyla devam etti.
Vali Yazıcı ve protokol üyeleri, törende yemin eden engelli gençlere terhis belgelerini ve hediyelerini takdim etti.
Tören, askeri teçhizat ve silah sergisinin gezilmesiyle sona erdi.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Arif Çankal, Ercan Altın, İstiklal Marşı, Jandarma, Malatya, Tuncay Altuğ ve Malatya'da temsili askerlik töreni düzenlendi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.