Malatya'nın Arguvan ilçesinde çıkan samanlık yangınında 6 ton saman kül oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren çalışması sonucu söndürüldü.
MALATYA (İHA) - Yangın, öğle saatlerinde Arguvan ilçesine bağlı Tatkınık Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.Ç.'ye ait olduğu öğrenilen samanlıkta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının kısa sürede büyümesiyle samanlık tamamen alevlere teslim oldu.
İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 3 saat süren yoğun çalışmaların ardından yangın kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 6 ton saman kül oldu, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Arguvan, itfaiye, Malatya, Yangın ve Malatya'da samanlık yangınında 6 ton saman kül oldu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.