Malatya'da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.
MALATYA (İHA) - Malatya'da 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Programa Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Program, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır'ın Anıt Şreref Defteri'ni imzalamasıyla sona erdi.
Günün anlam ve önemine yönelik programlar, kent genelinde gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Behçet Bakır, İstiklal Marşı, Malatya ve Malatya'da Öğretmenler Günü Kutlanıyor haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.