Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen silahlı yaralanma olayında 31 yaşındaki bir kişi hastaneye kaldırıldı.
MALATYA (İHA) - Olay, saat 23.15 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesi Venk Yolu mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, E.A. (31) tabanca ile açılan ateş sonucu sol elinden yaralandı. Yaralı şahıs kendi imkanlarıyla Battalgazi Devlet Hastanesi'ne giderek tedavi altına alındı. E.A.'nın ifadesinde çelişkili beyanlarda bulunduğu öğrenilirken şahsın kendisini mi vurduğu yoksa olayın bir başkası tarafından mı gerçekleştirildiğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Battalgazi, Malatya ve Malatya'da elinden silahla vurulan 1 kişi yaralandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.