Malatya (AA) - Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, 3. Geleneksel Çocuk Festivali düzenlendi.
Playland ve Doğanşehir Belediyesi işbirliğiyle Millet Bahçesi'nde kurulan ücretsiz oyun alanları, çocuklarla şenlendi.
Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, "Playland, ilçemizde 3. Geleneksel Çocuk Festivali düzenledi. Teşekkür ediyorum." dedi.
Playland etkinlik sorumlusu Erhan Akgün ise 3 yıldır Anadolu'yu gezdiklerini dile getirerek, "Bugüne kadar 50 şehirde 500 bin çocuğu mutlu etmeye çalıştık. Bu yıl da 17 şehirde toplam 180 bin çocuğa ulaşmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Belediye, Deprem, Doğanşehir, Doğanşehir Belediyesi, Festival, Malatya ve Doğanşehir'de 3. Geleneksel Çocuk Festivali düzenlendi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.