Malatya (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Darende Şubesi ile İlçe Müftülüğü tarafından Filistin'e destek amacıyla düzenlenen kermesten 1 milyon 655 bin lira bağış toplandı.
İlçede Türkiye Diyanet Vakfı öncülüğünde kurulan kermeste gönüllü vatandaşlar yaptıkları yiyecek ve ürünleri sattı.
Gönüllüler, elde ettikleri 1 milyon 655 bin lirayı Filistin'e ulaştırılması için İlçe Müftülüğüne teslim etti.
İlçe Müftüsü Sinan Şen, yaptığı açıklamada Darendelilere teşekkür etti.
Filistin'e destek amacıyla Darende'nin tek yürek olduğunu aktaran Şen, "Bu anlamlı destekleri Türkiye Diyanet Vakfımız aracılığıyla mazlum Filistinli kardeşlerimize ulaştıracağız." dedi.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Darende, Malatya, Türkiye, Türkiye Diyanet Vakfı ve Darende'deki kermesten Filistin'e 1 milyon 655 bin lira destek haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.