Malatya - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Malatya Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Işıkhan, Valilik önünde çiçekle karşılandı, Şeref Defteri'ni imzaladı.
Kentteki çalışmalar hakkında Vali Yazıcı'dan bilgi alan Bakan Işıkhan'a plaket takdim edildi.
Ziyarette, kent protokolü de hazır bulundu.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Malatya, Malatya Valiliği ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Malatya Valiliğini ziyaret etti haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.