Elazığ - Elazığ'ın Keban ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit kabirleri ve şehit aileleri ziyaret edildi, mevlit programı düzenlendi.
Keban Kaymakamı Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Fethiye Atlı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Şevket Ayhan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Adil Benli ve İlçe Müftüsü Zafer Güneş, Değirmenbaşı Mahallesinde bulunan şehit kabirlerini ziyaret etti.
Ziyarette İlçe Müftüsü Güneş tarafından dualar okundu.
Akbulut ve beraberindekiler daha sonra şehit yakınları ve gazileri ziyaret etti.
Kaymakamlık ayrıca etkinlikler kapsamında Keban Emre Camisinde de mevlit programı düzenledi.Kaynak:AA

Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Fethiye Atlı, Hasan Akbulut, Jandarma, Kaymakamlık, Keban, Şehit ve Keban'da 15 Temmuz etkinlikleri haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.