Elazığ'da aracın, kaldırımda yürüyen 2 yayayı önüne alıp duvara çarptığı kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Elazığ - Kaza, merkez Nailbey Mahallesi Vali Fahri Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Y. yönetimindeki 23 AAL 829 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çıkıp hamile olan S.N.B. ile K.Ç. isimli yayaları önüne alarak duvara çarptı. Kazada 2 kadın yaralanırken park halindeki iki araç da zarar gördü. Kazayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaşanan kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, M.Y.'nin kullandığı araç, önüne aldığı S.N.B. ve K.Ç.'ye vurup önüne alarak duvara çarptığı görünüyor. Kazanın ardından çevrede bulunan vatandaşların yardım için bölgeye koştuğu görünüyor.
Kazayla ilgili inceleme başlatılan inceleme sürüyor.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Otomobil, Polis ve Yayaları önüne alıp duvara çarpmıştı: Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.