Hakkari Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Mustafa Berat Kasımoğlu, Hakkari Belediyesi tarafından düzenlenen söyleşide gençlerle bir araya geldi.
Hakkâri - Belediye ek hizmet binasındaki Vali İdris Akbıyık Kütüphanesi ve Etüt Merkezinde düzenlenen söyleşiye gençler yoğun ilgi gösterdi. Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ın startını verdiği gençlerle buluşma programı, vali yardımcıları Mustafa Emre Kılıç ve Tevfik Kumbasar'ın katılımı ile devam etmişti.
Kütüphane söyleşileri programının 4. konuğu olan Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Mustafa Berat Kasımoğlu ile gençler arasında sıcak diyaloglar yaşandı. Lise ve üniversite gençleri ile buluşma programı sohbet ortamında gerçekleşerek, tecrübe aktarımlarıyla devam etti.
Kütüphane söyleşi programına katılan lise ve üniversite öğrencileri, programın verimli geçtiğini belirterek, belediye yetkililerine teşekkür ettiler.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Hakkari'deki sondakika tüm Güncel Belediye, Hakkari, Hakkari Belediyesi, İdris Akbıyık, Mustafa Berat Kasımoğlu, Tevfik Kumbasar ve Vali Yardımcısı Kasımoğlu gençlerle bir araya geldi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.