Bitlis'in Tatvan Belediyesi tarafından "Tatvan Ramazanda Bir Başka Güzel" programı çerçevesinde Abdurrahman Önül konseri düzenlendi.
Bitlis: Tatvan Belediyesi Kongre salonunda düzenlenen ilahi konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. "Tatvan Ramazanda Bir Başka Güzel" programı dahilinde düzenlenen konserde, sevilen ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül, beğenilen ilahi parçaları seslendirerek Tatvanlılara unutulmaz anlar yaşattı. Semazen gösterileri ile renkli görüntülerin oluştuğu konsere ebeveynleri ile gelen çocuklar için ise Hacivat-Karagöz ve çeşitli etkinlikleri düzenlenerek pamuk şekeri ikram edildi.
Katılımcılardan 3 yaşındaki minik Yusuf Ensar'ın ilahi okuması dinleyiciler tarafından beğeni aldığı gecede, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani İlahi sanatçısı Abdurrahman Önül'e tablo hediye etti. Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylan, "Bu yıl Ramazan etkinliklerimizin ilkini düzenledik. Vatandaşlarımızın etkinliklerimize yoğun ilgisi bizleri mutlu ediyor. Ramazan boyunca 3 programımız daha olacak. İlahi konserimize katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bitlis'teki sondakika tüm Güncel Belediye, Bitlis, Mehmet Emin Geylani, Tatvan, Tatvan Belediyesi ve Tatvan'da Abdurrahman Önül konseri haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.