Erzurum'un Oltu ilçesinde Belediye Başkanı Adem Çelebi, Oltu Müftülüğü Alaettin Aslan Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursu'nu ziyaretinde öğrencilerin taleplerini geri çevirmedi.
ERZURUM (İHA) - Kur'an kursu öğrencilerinin langırt ve masa tenisi masası isteklerine kayıtsız kalmayan Başkan Çelebi, iki langırt masası ve bir masa tenisi masasını kursa hediye etti. Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik, Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, Belediye Başkan Yardımcısı İsrafil Aslan ve İlçe Müftüsü Veysel Çelebi ile birlikte kursu ziyaret eden heyet, öğrencilerle yakından ilgilendi. Oyun gruplarının teslimi sırasında Başkan Çelebi ve Kaymakam Çelik, öğrencilerle langırt ve masa tenisi oynayarak ilk maçlarını da gerçekleştirdi.
Kur'an kursu öğrencileri, isteklerini yerine getiren Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi'ye teşekkür ederek, bu jestin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirdiler.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Belediye, Erzurum, Mustafa Çelik, Oltu ve Kuran Kursu öğrencilerine oyun grubu hediye etti haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.