Elazığ'da trafik akışının yoğun olduğu, dört cadde ve bulvarı birbirine bağlayan kavşaktaki trafik ışıklarının kontrolünü sağlayan kavşak kontrol cihazı çalındı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada yakalanan şüpheli tutuklandı.
Elazığ - Olay, dün merkez Mehmet Akif Ersoy ve Yakup Şevki caddeleri ile Ahmet Kabaklı ve Fatih Sultan Mehmet bulvarlarının kesiştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücülerden kavşaktaki trafik ışıklarının aktif olmadığı ihbarı geldi. Olay yerine gelen belediye ekipleri, trafik ışıklarının kontrolünü sağlayan kavşak kontrol cihazının çalındığını fark ederek polise haber verdi. İhbar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri bölgede inceleme yaptı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin tespiti ve yakalanması için çalışma başlattı. Çalışma sonrasında izlenen kamera görüntülerinde şüphelinin F.Ç. olduğu tespit edildi.
Polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrasında şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Adliye, Asayiş Şube Müdürlüğü, Belediye, Elazığ, Gözaltı, Hırsızlık, Polis ve Kavşak kontrol cihazını çalan şüpheli tutuklandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.