İpek Yolu Çocuk ve Gençlik Vakfı Roket Takımı TEKNOFEST'te 2 ödül aldı.
Elazığ - İpek Yolu Çocuk ve Gençlik Vakfı Roket Takımı, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2022'de 'Roket Yarışması Orta İrtifa Kategorisi'nde Türkiye 3.'lüğü ödülü ve 'En İyi Sunum' ödülüne layık görüldü.
İpek Yolu Çocuk ve Gençlik Vakfı'ndan yapılan açıklamada, "2021 yılında da yine aynı yarışmada ikinci olarak ve en iyi takım ruhu ödülü alarak Elazığ'ımızı gururlandıran takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Sadece şehrimizin ve bölgemizin değil ülkemizin de gururu olmaya devam edeceğiz. Bu başarıda emeği geçen paydaşlarımız, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Elazığ Valiliği'ne, Elazığ Belediyesi'ne, Elazığ İl Özel İdaresi'ne, Fırat Üniversitesi'ne ve Fırat Kalkınma Ajansı'na şükranlarımızı sunarız" denildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Belediye, Elazığ, Elazığ Belediyesi, Elazığ İl Özel İdaresi, Elazığ Valiliği, Festival, Fırat Kalkınma Ajansı, Fırat Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan, Teknofest, Türkiye ve İpek Yolu'na çifte ödül haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.