Osmanlıdan günümüze taşınan geleneksel kahve kültürünün Erzurumlular ile buluştuğu Dibek Kahvesi Şubesi Erzurum'da yeni adresinde hizmete girdi.
Erzurum - Açılış kurdelasını AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hüseyin Koçan, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tankut Keskin yaptı.
Erzurum'a yeni bir tat kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını belirten işletme sahibi Fatih Bircan Aşkın, 'Erzurum'a hayırlı olsun. Dadaşları lezzet şubemize bekliyoruz' dedi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel AK Parti, Belediye, Dadaş, Erzurum, Hüseyin Tanfer, Mahmut Uçar, Selami Altınok, Yakutiye ve Harput Dibek Kahvesi Erzurum'da şube açtı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.