Erzurum'da Şükrü Paşa Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Feyzullah Saraç Cami ibadete açıldı.
ERZURUM (İHA) - Cuma namazı öncesi düzenlenen açılış törenine Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı ve hayırsever aile mensupları katıldı.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Şehrimizin semalarını Ezan-ı Muhammedi ile yankılandıran camilerimizin sayılarını artırmaya devam ediyoruz. Camiler; İslam'ın öğretilip yaşatıldığı Beytullah'ın birer şubeleridir. Camilerimiz mukaddes mekânlarımızdır. Kıymetli hemşehrilerimizle birlikte Feyzullah Saraç Camii'mizin açılışını gerçekleştirdik. Rabbim burada yapılacak ibadetleri kabul etsin, mahallemize bereket ihsan etsin" dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel AK Parti, Aşkale, Belediye, Erzurum, Mahmut Uçar, Mehmet Sekmen, Yakutiye, Zafer Aynalı ve Feyzullah Saraç Cami ibadete açıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.