Erzurum (AA) - Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce "Aile Yılı" kapsamında çocuklar geleneksel sanatlarla buluşturuldu.
Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi Aziziye Salonu'nda gerçekleşen "KUDAKAF25 Kariyer Fuarı"nda, Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen "Çocukların Dünyası: Resim ve Kartpostal", "Su Nakış Tutmaz Diyen Beri Gelsin" atölyesi, kalografi sanatı da programına çocuklar ve aileler yoğun ilgi gösterdi.
Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut, sanatla büyüyen çocukların, daha bilinçli bir toplumun temelini oluşturduğu belirterek, "Aile Yılı kapsamında düzenlediğimiz bu etkinlik, sadece kariyer tanıtımı değil, aynı zamanda çocuklarımızın kültürel ve sanatsal gelişimine katkı sunmayı amaçlıyor." dedi.
Ziyaretçiler, fuar alanında kurulan Aile Yılı temalı stantlarda fotoğraf çektirdi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Erzurum'daki sondakika tüm Güncel Aziziye, Erzurum, Hasan Aykut, KUDAKA, Recep Tayyip Erdoğan ve Erzurum'da çocuklar geleneksel sanatlarla buluştu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.