ELAZIĞ (AA) - Elazığ Valiliğince parkta bir çocuğa fiziksel müdahalede bulunulduğu iddiasına ilişkin açıklama yapıldı.
Valiliğin, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yapılan açıklamada, Abdullahpaşa Mahallesi Işık Parkı'nda meydana gelen bir olayla ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla bu açıklamanın yapılmasının gerekli görüldüğü belirtildi.
Söz konusu olayda, parkta oyun oynayan 6 yaşındaki iki çocuğun aralarında yaşanan itişme sırasında, velilerden olan bir polis memurunun olaya karıştığı ve çocuğa fiziksel müdahalede bulunduğu iddiası üzerine derhal işlem başlatıldığı kaydedilen açıklamada, "Soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından yürütülmektedir. Olaya karışan polis memuru görevinden uzaklaştırılmış olup ayrıca idari soruşturma başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Elazığ Valiliği, Polis, Sosyal medya ve Elazığ Valiliğinden parkta bir çocuğa fiziksel müdahalede bulunulduğu iddiasına ilişkin açıklama: haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.