Altyapı çalışmaları nedeniyle Elâzığ-Tatvan demir yolu hattının 3-9 Aralık 2024 tarihleri arasında tren trafiğine kapatılacağı bildirildi. Bu süreçte Van Gölü Ekspresi seferlerinin Elazığ'da sonlandırıp 5 Aralık'ta yeniden hareket edeceği, ayrıca Elazığ-Tatvan arasında planlanan 4 bölgesel tren seferinin iptal edildiği açıklandı.
ELAZIĞ (İHA) - Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), altyapı çalışmaları nedeniyle Elazığ-Tatvan demir yolu hattının 3-9 Aralık 2024 tarihleri arasında 6 gün süreyle tren trafiğine kapatılacağını duyurdu. Bu süre zarfında bazı tren seferleri iptal edilecek veya güzergahları değiştirilecek. Yapılan açıklamada ise, "Van Gölü Ekspresi, 3 Aralık 2024 tarihinde Ankara'dan hareket ederek seferini Elazığ'da tamamlayacak. Tren, 5 Aralık 2024 tarihinde yeniden Elazığ'dan hareket edecek Elazığ-Tatvan arasında işleyen bölgesel trenler, 3 ve 6 Aralık'ta Elazığ'dan çıkan, 4 ve 7 Aralık'ta ise Tatvan'dan çıkan olmak üzere toplam 4 sefer iptal edilmiştir. Yolcuların mağduriyet yaşamaması adına seyahat planlarını bu doğrultuda düzenlemeleri önemle rica edilir" denildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Aralık, Elazığ, Tatvan, TCDD, Türkiye, Van, Van Gölü ve Elazığ-Tatvan demir yolu hattında tren trafiğine geçici ara haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.