Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmada, uyuşturucu madde ile yakalanan 2 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Elazığ - İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin huzur, genel güvenlik ve asayişinin sağlanmasına yönelik Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede yürütülen çalışmalar sırasında ekipler şüpheli bir aracı durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada, 1 parça halinde 6.95 gram kubar esrar ile 5 adet Lyrica maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan A.Ö. (21) ve F.H.K. (21) gözaltına alındı.
Şüpheli F.H.K. hakkında 'Uyuşturucu Madde Kullanmak' suçundan tahkikat başlatılırken A.Ö. ise 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Asayiş Şube Müdürlüğü, Elazığ, Gözaltı, Polis ve Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele aralıksız sürüyor: 1 tutuklama haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.