Elazığ - Elazığ'da yaklaşık 4 aydır kayıp olan eski mahalle muhtarının cesedi araziye gömülü bulundu.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında 18 Ekim 2021'den bu yana kendisinden haber alınamayan eski Kızılay Mahallesi Muhtarı Muhammet Bahçeci'nin cesedinin merkeze bağlı Korucu köyündeki arazide gömülü olduğunu tespit etti.
Üç çocuk babası Bahçeci'nin topraktan çıkarılan cenazesi otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis, 18 Ekim 2021'den bu yana kendisinden haber alınamayan eski muhtar Bahçeci'nin bulunması için çalışma başlatmış, teknik ve fizik takip sonucu Bahçeci'nin kaybolmasıyla ilgili oldukları gerekçesiyle dün 13 şüpheli gözaltına alınmıştı.
Bahçeci'nin ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Elazığ, Fırat Üniversitesi, Fırat Üniversitesi Hastanesi, Gözaltı, Muhtar, Polis ve Elazığ'da 4 aydır kayıp olan eski mahalle muhtarının cesedi bulundu haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.