Elazığ Belediyesi, ana sınıfı öğrencilerini 'Mini Gösteri Merkezi'nde ağırlayarak sinema keyfi sundu.
Elazığ - Çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak, hayal gücünün gelişmesine imkan sağlamak ve anı kültürü oluşturmak amacıyla hizmet sunan Mini Gösteri Merkezi, öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda merkez, Vali Mehmet Lütfullah Bilgin İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencilerini ağırladı. Pandemi kurallarının uygulandığı sinema etkinliğinde miniklere patlamış mısır ikramı yapıldı. 'Kuzular Firarda' adlı animasyon filmini izleyen miniklerin keyfi, yüzlerine ve kahkahalarına yansıdı.
Vali Mehmet Lütfullah Bilgin İlköğretim Okulu Ana Sınıfı Öğretmeni Yasemin Akkuş, "Elazığ Belediyesinin Mini Gösteri Merkezi'nde sinema etkinliği olduğunu duyunca arkadaşlarımızla beraber öğrencilerimizi getirmek istedik. Pandemi nedeniyle çocuklarımız 2 yıldır sinemaya gidememişlerdi. Sinemaya gitme imkanı olmayan çok fazla öğrencimiz var. Onları belediyenin bu etkinliğine getirelim dedik. Bu etkinliğin çocuklarımız için faydalı olacağını düşünüyoruz. Çocuklarımız sinemayı görecekler, öğrenecekler ve büyük ekranda izleme imkanı bulacaklar. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na bu noktada teşekkür ederiz" dedi.
Yapılan etkinlikten dolayı çok memnun olduklarını ifade eden çocuklar da Başkan Şerifoğulları'na teşekkür etti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Elazığ'daki sondakika tüm Güncel Belediye, Elazığ, Elazığ Belediyesi, Şahin Şerifoğulları ve Elazığ Belediyesi'nden miniklere sinema keyfi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.