X

Rüyada İran Görmek

Rüyada İran Görmek başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer farklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

23.05.2021 - 21:57

Rüyada İran ülkesini görmek, ticaretle uğraşan bir kimsenin sayesinde bereketli kazançlar elde edeceğinize işaret eder. Rüyada İran'a gitmek ise yolculuk ve zenginliği çağrıştırır. Rüyada görülen İran ibadete, çocuğa, hizmetçiye, yolcuya, din ve dünyaca bir yardımcı anlamına gelir. Bazen de Rüyada İran'a gittiğini görmek uzak yerden gelecek sevinçli bir haberi müjdeler. Bazı yorumcular, rüya sahibinin işlerinin büyüyeceğine işaret etmişlerdir. Rüyada İran şehirlerinde bulunduğunu görmek, güzel ve hayırlı şeyler öğretir. Bir kimsenin rüyasında İranlı görmesi; ticarete işarettir. Rüyasında bir İranlı ile konuştuğunu gören kimse ticaret ile uğraşır ve büyük kazanç sağlar. Böyle bir rüyayı gören kimse halktan biri ise veya kadın ise zengin bir kimseden iyilik göreceğinin işaretidir.

Rüyada İran kentlerinde olduğunu görmek ticaretle yorumlanır. Rüyasında bir İran'a gittiğini gören ticaret yapar ve büyük kazanç sağlar. Rüyada İran'a gitmek bazen yeni bir arkadaşa delalet eder. Bazı kere de İranlı ticaretle tabir olunur. Yine rüyasında İranlı biriyle konuştuğunu görmek, ticaret hayatına atılmaya delâlet eder. Tüccar için İran ülkesi ticaret için bir şehirdir ve halktan helal olarak kazandığı ticaretidir.